Papiret tegningerne er lavet på

Papiret som freiakatarina.com bruger til alle tegninger er fra Vikings Norma serie. Dette er af rigtig høj kvalitets syrefrit mat neutral hvidt papir på 158g. Papiret hverken gulner over tid eller har et blåligtskær, hvilket gør papiret rigtig holdbart og velegnet til mine tegninger.

På deres hjemmeside skriver de sådan om serien:

"Papiret overholder kravene til de kendte certificeringer som FSC og PEFC, men i stedet for at bruge ressourcer på bureaukratiet omkring disse, har Viking valgt at støtte genplantning ved at indtræde som officiel samarbejdspartner med "Plant et træ" organisationen." (https://www.viking1914.com/)

"Normas farve er også et kapitel for sig. Mange papirtyper er enten for kolde (dvs. blålige) eller varme (dvs. gullige) i farven – Norma er derimod perfekt afstemt i en nuance som VIKING kalder “Nordlig hvid”. Oplev farven i praksis – så forstår du øjeblikkeligt forskellen.(https://www.viking1914.com/)

"Norma papiret er syrefrit, permanent og arkivbestandigt efter ISO 9706 standarden, hvilket i praksis betyder, at det er produceret så godt som det lader sig gøre. Papiret indeholder naturlige fibre, kalk og stivelse."(https://www.viking1914.com/)